nuffnang ads

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 18, 2015

Pregnant 28 minggu!!

Jeng jeng jeng!.. Tora datang lagi.. Ye setelah lamanye menghilang kini saya telah pun pregnant 28 minggu.. Lebih kurang 7 bulan.. Dari post lepas yg sibuk2 paranoid kini sedang sibuk2 pula membuat persiapan menantikan si permata hati yg kedua. 

Baru je lepas buat 3d last week. Alhamdulillah semua normal, kepala dah menghala pada kedudukan yang betul. Jantina dah tahu.. It's a boy!! Opposite sex dgn kakak.. Tak sangka sbb lepas 6 bulan baru dpt tau gender dia.. Jantung ok, Air ketuban cukup cuma yg tak oknya si ibu pulak kena asthma.. Dari first few months hari tu dah batuk teruk. Ingat biasa je, pergi check rupanya asthma.. Terus kena neb 3 hari. Then bebaru ni kena lagi asthma..Neb la lagi 3 kali. Hopefully boleh la recover nak dekat bersalin nanti. Mengharapkan kali ini juga normal. Mudah-mudahan. Amin

Ok la nak share la video 3d hari tu.. Rasanya lain langsung dgn muka kakak dia.. hehe :):)

video

No comments:

Post a Comment